onsdag den 3. april 2013

Her er dit liv - i kasser!

Vores hus har været under totalrenovering på fritidsbasis siden...tja..altid føles det som om ;-) Så rigtig mange af vores ting har været pakket ned i kasser i mange år. Egentligt er det tankevækkende, hvor mange ting, man har, som man reelt set ikke har brug for, og man burde faktisk sende kasserne direkte til forbrænding, når de ikke har været åbnet i et år!

Det gør vi nu ikke...Og heldigvis for det, for da vi flyttede og åbnede en række godt gemte kasser forleden dag, viste de sig at indeholde flere glemte skatte :-) Alt lige fra fine duge og porcelæn til atletikmærker fra 6. klasse, tegninger og små historier fra dengang jeg var 12 år gammel, glemte yndlingsbøger, studenterhue og meget, meget mere. Det endte med et større trip down memory lane - hyggelige minder, der kaldte smilet frem og gav en varm fornemmelse indeni :-)

Så måske er det ikke kun børn, der har glæde af, at man gemmer nogle af deres ting væk i en periode, så de bliver spændende igen. Måske burde man også som voksen pakke et udvalg af alle de mange ting, man får samlet sammen gennem årene, ned i kasser og gemme dem væk i 1 år eller mere?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar